Nyheter

Varmt välkommen att anmäla dig till SWEDPOS nationella konferens 2020: Cancerrehabilitering med fo

  • 3 feb 2020
Kära SWEDPOS-medlem,

Nu öppnar vi anmälan till vårens höjdpunkt!

SWEDPOS anordnar en nationell konferens för personer som arbetar specifikt med cancerrehabilitering runt om i landet. Denna gång kommer vi framförallt belysa hur implementering av cancerrehabilitering har genomförts i vården i Sverige.

Vi har bjudit in många personer som har drivit och deltagit i projekt som syftar till att förbättra cancerrehabilitering.Konferensen är en mötesplats för att lära av varandra inom cancerrehabiliteringen i Sverige och därför har vi många parallella seminarier så att du som deltagare kan gå på det som specifikt intresserar dig. Här kan du ta del av programmet.  

Datum: 7-8 maj 2020

Lokal: Psykiatrihuset, Akademiska sjukhuset, Uppsala

Målgrupp: Personer som arbetar specifikt med cancerrehabilitering

Kostnad: 2400:-, lunch och konferensmiddag ingår.

Betalning/faktura: i samband med att anmälan färdigställs genereras en faktura på anmälningssidan. Vilken information som kan komma med på fakturan är delvis begränsad. Ansvaret för att rätt fakturainformation, utifrån din organisations krav, anges och att fakturan som pdf skickas till rätt betalande instans vilar på dig som genomför anmälan. 

Antal platser: 110 - först till kvarn gäller.Totalt 12 seminarier ges vid 3 tillfällen och i samband med anmälan kan man anmäla sig till ett seminarium 7/5, ett seminarium förmiddag 8/5 och ett seminarium eftermiddag 8/5.

Följande länk tar dig till anmälan: https://www.simplesignup.se/event/162868 

Hoppas vi ses i Uppsala!

/Styrelsen SWEDPOS